Foto; pixabay

Såg häromdagen matchen mellan Sverige och Tyskland i Em i fotboll. Vilken match våra svenska damer gjorde. Som de kämpade och slet för att äntligen efter tio år slippa en svidande förlust efter tio förlorade matcher i rad mot de tyska damerna. Och de lyckades! Det blev inga mål framåt men framförallt blev det inga mål bakåt eftersom Sverige hade ett mycket starkt försvar och en målvakt som gjorde ett par väldigt kvalificerade räddningar. Gräsmattan de spelade på var tydligen väldigt hal, lite som ett parkettgolv, sa någon spelare i pausen vid intervju. Den var också väldigt snabb vilket märktes då de svenska damerna ofta fick bollarna för långt ifrån sig och felpassningarna var också betydligt fler än vanligt från de annars så spelskickliga damerna. Men himla kul med att de fick en poäng med sig mot kanske det bästa laget i turneringen! Det lovar gott för fortsättningen och jag skulle inte bli förvånad om det bär riktigt, riktigt långt i år. Vem vet, kanske ända fram till Guldet? Det är riktigt roligt att följa damfotbollen också. Annars blir det ju mest de stora ligorna i Europa man följer och förstås Allsvenskan här hemma. Då och då med en tipslapp framför sig. Är du också fotbollsintresserad? Kanske har du en favorit i någon liga, kanske har du en spelare som du gillar bäst och vill hålla koll på målservice, resultat & tabeller för några utav de största ligorna och mästerskapen? I så fall rekommenderar jag varmt Fotbollsresultat.com.