Fotograf/Källa; wereckipr

Svenska ”Creedence Tribute” hyllar sina idoler med en ny-inspelning av låten ”Comin’ Down The Road” och på Sverigeturné!

Hyllningsbandet ”Creedence Tribute” har letat i arkiven och sökt i historien genom John Fogerty och Creedence magiska värld och låtskatt. Nu tror de sig ha hittat och kommit över en sällsynt skiva och en låt skriven 1973 av John Fogerty ”Comin’ Down The Road”. I höst väntar dessutom en en unik tributeshow med ”Creedence Tribute” på stor sverigeturné! Turnépremiär blir den 22 september i Västerås och turnén gästar 15 orter runt om i landet (Se turnéplan nedan).

Vårt brinnande och stora intresse för Creedence Clear water och John Fogertys karriär och musik har gjort att vi kommit över vad vi tror är en mer sällsynt skiva och exemplar av en mer okänd låt! Låten ”Comin’ Down The Road” släpptes enligt rykten i några enstaka exemplar av Johan Fogerty 1973. Vi tror oss kommit över ett exemplar av den sällsynta skivan som uteblev i den stora upplagan p.ga. olika omständigheter och tekniska problem både i inspelning och tryck, sägs det. Nu hyllar vi vår största idol och släpper en nyinspelad version, som vi tycker väldigt mycket om och vi tror inte den fått så mycket uppmärksamhet än, men nu vill vi dela med oss en fantastisk låt i en egen version! Säger Tony Malmberg i ”Creedence Tribute”.

Förhandsyssning/downloads (Radiopromotion) MP3/WAV ”Comin’ Down The Road” klicka här…


I höst väntar en unik tributeshow på sverigeturné runt om i landet där man både får höra historien bakom Creedence Clearwater Revivals enorma succéer samt lyssna till låtarna i originaltappning medsvenska ”Creedence Tribute” som genom åren turnéerat flitigt runt med många utsålda konserter och med stort publiktryck. Hösten 2017 väntar en av deras största och spektakuläraste shower med både stor bildproduktion, ljus och ljud för att förstärka känslan och upplevelsen med CCR:s musik än någonsin och det kommer att bjudas på nostalgichock så likt orginalet med låtar som ”Bad Moon Rising”, ”Proud Mary” och ”Have You Ever Seen The Rain” och många många fler…

Det blir en turné med en sann musikglädje, nostalgi, gnistrande ljud och ljus och en otrolig samling hits som kommer att leva till universums slut, säger producenten Peter Besterman.

Se ett videosmakprov och nostalgichock: https://www.youtube.com/watch?v=O1QZlJ0r4zs

Turnéplan: ”Creedence Tribute” 2017:

22 sep Västerås, Konserthuset Västerås Biljetter: www.ticketmaster.se

29 sep Jönköping, Teatern Biljetter: www.jkpg.com/biljetter

30 sep Askersund, Sjöängen Biljetter: www.nortic.se

3 okt Stockholm, Cirkus Skandiascenen Biljetter: www.ticketmaster.se

6 okt Vara, Konserthus Biljetter: www.varakonserthus.se

7 okt Norrköping, Flygeln, Turistbyrån Biljetter: www.ticketmaster.se

13 okt Eskilstuna, Lokomotivet Biljetter:www.ticketmaster.se

14 okt Karlstad, CCC Biljetter: www.ticketmaster.se

27 okt Karlskrona, Konserthuset Biljetter: www.ticketmaster.se

28 okt Kungsbacka, Teater Biljetter:www.ticketmaster.se

3 nov Borås, ÅhagaBiljetter: www.ticketmaster.se

17 nov Luleå, Kulturens hus Biljetter: www.ticketmaster.se

24 nov Sandviken, Kulturcentrum Teatern Biljetter: www.sandvikenfh.se

25 nov Bollnäs, Stora scenen Biljetter: www.bollnas.se/biljetter

2 dec Katrineholm, Tallås aulan Biljetter: www.ticketmaster.se

(med reservation för eventuella ändringar www.besterman.nu )

Biljetterna är släppta. Läs mer via: http://www.creedencetribute.se

hU i samarbete med,
werecki promotion company
Promotion & kommunikationsbyrå inom:
Artist, Musik, Turneér, Konserter, Teater, Nöje och Krogshower.
Läs mer se: www.werecki.com