Foto; de Wilde Outdoor

En av alla de företag som är nominerade är, Christian och Linn de Wilde, med sitt företag, som ligger i hjärtat av Västmanland, “de Wilde Outdoor“. Här, med ett unikt djur- och växtliv samt historiskt värdefulla platser, kan du ha roligt med kollegorna från företaget, dina vänner, dina elever etc. med exempelvis en match i Bubbleball, kajakpaddling med tipspaddling, fiske och mete, bad i Svartån med tillgång till hopptorn och brygga. Du kan få se vildsvin och annat vilt på våra viltsafaris och du kan också få en härlig paramotorflygtur över området och (om du vill) få fjärilar i magen när det är dags att ta ner höjden inför landning.


Foto; de Wilde Outdoor

Här kan du också koppla av i deras vedeldade badtunna och bastu samtidigt som du avnjuter en härlig middag gjord på närproducerade och ekologiska råvaror. de Wilde Outdoor, kan anordna allt från transport, mat, aktiviteter och boende!


Linn och Christian de Wilde, dina guider, framför grillen.

Årets nominerade till Stora Turismpriset 2017 har ett tydligt fokus på innovation, samverkan och kunskapsspridning som är viktiga kriterier för besöksnäringens utveckling i Sverige. Representationen är god och varierad med spännande aktiviteter och upplevelser både i stad och på landsbygd, säger Cecilia Schelin Seidegård, ordförande för Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism och landshövding i Gotlands län. Vinnaren utses den 7 december. Priset delas ut av närings- och innovationsminister Mikael Damberg samma dag i anslutning till Sveriges Kommuners och landstings, SKL:s, besöksnäringskonferens.För 24:e året i rad delar Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism, med Tillväxtverket som huvudman, ut Stora Turismpriset som är på 100 000 kronor. Priset ges till föredömliga insatser i nytänkande, internationalisering, kvalitet eller hållbarhet, som har bidragit till att utveckla turismen i Sverige. Respektive läns kandidat får en belöning på 10 000 kronor som ska användas till en kunskapsfrämjande insats.