Foto/Källa; Moderskeppet

Det är många med mig som har fotografering som sitt intresse och sin hobby och idag i dessa tider har snart sagt varenda människa en kamera med sig överallt. Jag tänker såklart på våra moderna mobiler som är som små under av tekniska framsteg.  Men oavsett vilken mobil man äger så kan de inte mäta sig med moderna systemkameror om man vill skapa professionella bilder. Å andra sidan spelar det ingen roll vilken modern systemkamera man än har om människan bakom kameran inte behärskar alla dess verktyg och reglage. De går hand i hand så att säga.


Foto/Källa; Moderskeppet

Det finns ju mycket hjälp att få på nätet. Då tänker jag mest på den superintressanta webbplatsen, Moderskeppet, som ju ger dig ny kunskap och hjälper till med problem i foto, design, webb och video. Allt skapat med stor pedagogisk omtanke och erfarenhet från Sveriges bästa lärare! För på, Moderskeppet, möter du Sveriges mest erfarna lärare på video. Lärarna guidar dig i de senaste metoderna och de viktiga (och ibland superhemliga) verktygen. De kryddar dessutom med snabba tips som gör ditt arbete enklare och effektivare.


Foto/Källa; Moderskeppet

Oavsett om du vill ljusa upp ett foto, göra svartvita porträtt eller skapa ett kollage med både bilder och text. Övningarna gör dig bättre och du får personlig hjälp och råd när du kör fast. Kurserna tar dig från start till mål och det finns mer än 300 onlinekurser så det finns mycket att lära och förbättra! Självklart kommer du åt kurserna både från din dator, surfplatta till din mobil.
Moderskeppet finns förstås även på Facebook


Foto/Källa; Moderskeppet