Foto/Källa; LiveNation

Efter ett storartat framträdande på Radio 2 Live i Hyde Park i London och med sitt nya album ”NOW” vilket toppar listorna, adderar nu flerfaldigt prisbelönade Shania Twain ytterligare nio stopp på hennes Autumn 2018 European Tour – hennes första turné på 13 år! Stockholm och Ericsson Globe gästas av världsstjärnan onsdag den 17 oktober 2018! Med utgivandet av sitt nya album ”NOW” (Virgin / EMI) som kommer tre årtionden in i hennes fantastiska karriär har Shania Twain aldrig låtit bättre. Albumet ”NOW”, på vilket Shania Twain för första gången antagit rollen som ensam låtskrivare och medproducent, innehåller singlarna ”Swingin With My Eyes Closed” och det glädesprudlande huvudspåret ”Life’s About to Get Good”. Efter den senaste tidens framträdanden på Strictly Come Dancing och The One Show samt Radio 2 Breakfast Show med Chris Evans, känner Shania att ”det är dags att komma tillbaka ut i rampljuset och ge musiken chansen att leva ett liv!”. Med dessa ledord ger hon sig nu ut på sin första europeiska turné sedan hennes stora Up! Tour 2004.

Biljetterna släpps fredag 13 oktober kl 09.00 via Livenation.se!

 

 

Shania spelar på följande platser:

September 2018

Fre 21 GLASGOW, Glasgow SSE Hydro

Lör 22 MANCHESTER, Manchester Arena

Mån 24 BIRMINGHAM, Birmingham Arena

Ons 26 IRELAND, Dublin 3Arena

Tors 27 IRELAND, Dublin 3Arena

Lör 29 BELFAST, Belfast SSE Arena

Oktober 2018

Tis 2 LONDON, London O2 Arena

Fre 5 TYSKLAND, München Olympiahalle*

Lör 6 TJECKIEN, Prag O2 Arena

Mån 8 TYSKLAND, Cologne Lanxess Arena*

Ons 10 BELGIEN, Antwerpen Sportpaleis

Tors 11 HOLLAND, Amsterdam Ziggo Dome

Lör 13 TYSKLAND, Hamburg O2 World*

Sön 14 DANMARK, Köpenhamn Royal Arena

Tis 16 NORGEY, Oslo Spektrum

Ons 17 SWEDEN, Stockholm Ericsson Globe

 

Biljetterna släpps fredag 13 oktober och finns tillgängliga via Livenation.se. *Biljetter till München, Cologne och Hamburg släpps fredag 27 oktober.

Shania Twain har vunnit hela fem GRAMMY Awards och med 90 miljoner sålda album världen över är hon den mest sålda kvinnliga Country-artisten någonsin. Några av de starkast framträdande av hennes album är Platina-säljande ”Shania Twain” från 1993, Double Diamond-säljande ”The Woman in Me; Come On Over”, det mest sålda studioalbumet i Soundscans historia av en kvinnlig artist över alla kategorier och det genom tiderna bäst säljande albumet inom genren Country med över 40 miljoner sålda album världen över samt ”UP!”, Shania Twains tredje på varandra följande Diamond-selling albumsläpp. Genom sin outplånliga inverkan i musikvärlden är Shania Twain den första och enda kvinnliga artisten att tilldelas CMTs Artist of a Lifetime Award. Hon blev också hedrad med Icon Award på Billboards Women in Music-gala. Några av hennes största hits är bl.a. “Any Man of Mine,” “That Don’t Impress Me Much,” “You’re Still the One,” och “Man! I Feel Like A Woman!”.