Nu finns det äntligen en webbplats för alla oss som söker med ljus och lykta efter någon plattform som hjälper oss att underlätta och förse alla blivande backpackers med nödvändiga, smarta och användbara prylar inför ”äventyret”. Den heter, Backpackingstuff.se och deras affärsidé går ut på att erbjuda smarta, användbara, högkvalitativa, prisvärda, och ibland även annorlunda och roliga prylar som på många sätt kan underlätta för dig som ska ut och resa under en längre period. Istället för att försöka erbjuda alla tillgängliga alternativ så testar de själva noga ut sina produkter och genom erfarenhet så skräddarsyr man sortimentet med enbart de produkter som de anser vara de bästa, mest prisvärda och användbara alternativen inom sina områden.

De vet hur viktigt det är att hitta rätt prylar och man vill att du ska få det bästa inför din stora resa. Backpackingstuff är det självklara valet för dig som ska ut och upptäcka världen, oavsett vart du ska resa. Backpackingstuff.se  är en webbshop baserad i Stockholm sedan 2014. De strävar konstant efter att utöka sitt lager, växa och bli störst inom området. Har du frågor, tips eller synpunkter är du varmt välkommen att höra av dig till dem via deras hemsida eller Facebooksida här!