Ready for take off?
Travel & Taste är mässan där du som besökare serveras smaker att njuta och inspireras av samt reseupplevelser från hela världen. Lördagen den 3 mars 2018 presenterar vi tillsammans med våra utställare nästan 5000 kvadratmeter inspiration från när & fjärran. Nu arrangeras den välbesökta mässan för sjätte gången.Fasten your seatbelts!
Du som besökare checkar in med vårt Travel & Taste-pass, passerar säkerhetskontrollen och ger dig ut på din resa genom smaker och reseinspiration. På vägen möter du utställarnas kreativa erbjudanden som lockar till äventyr. Under resan samlar du på dig stämplar i ditt Travel & Taste-pass som kan ge dig fina priser i vår stora mässtävling.  Utställarna på Travel & Taste presenterar ett levande äventyr med en all-inclusive känsla som kittlar dina smaklökar och lockar till nya reseupplevelser.

Händer under mässan!
För andra året presenterar vi tävlingen Kockduellen under mässdagen där tio av Örebro läns vassaste kockar tävlar om vinnartiteln. En nyhet inför 2018 är ”Framtiden runt hörnet” där vi fram till mässdagen driver en blogg på hemsidan som vi lyfter framtida trender inom resor och mat. På mässan kommer konceptet landa i Framtidsmontern där vi även belyser temat hållbarhet. För övrigt presenteras spännande seminarier, tävlingar, aktiviteter från scen och mycket mer. Håll koll i programmet på hemsidan!

Öppettider och priser
Lördag 3 mars 2018 på Conventum Arena Örebro
Kl. 10.00 – 16.00
Entrépris 100 kr, barn under 12 år i målsmans sällskap har gratis inträde.

Kontakt
Till hemsidan
Köp din biljett här!