Fotograf/Källa; werecki promotion company

Svenska ”Creedence Tribute” hyllade sina idoler med en ny-inspelning av låten ”Comin’ Down The Road” och var på Sverigeturné i höstas, 2017! Det blev en publiksuccé som nu förlängs! Så kom och lyssna till svenska ”Creedence Tribute” – Europas främsta hyllningsband på vårturné.

Hyllningsbandet ”Creedence Tribute” har letat i arkiven och sökt i historien genom John Fogerty och Creedence magiska värld och låtskatt. Nu tror de sig ha hittat och kommit över en sällsynt skiva och en låt skriven 1973 av John Fogerty ”Comin’ Down The Road”.

Vårt brinnande och stora intresse för Creedence Clear water och John Fogertys karriär och musik har gjort att vi kommit över vad vi tror är en mer sällsynt skiva och exemplar av en mer okänd låt! Låten ”Comin’ Down The Road” släpptes enligt rykten i några enstaka exemplar av Johan Fogerty 1973. Vi tror oss kommit över ett exemplar av den sällsynta skivan som uteblev i den stora upplagan p.ga. olika omständigheter och tekniska problem både i inspelning och tryck, sägs det. Nu hyllar vi vår största idol och släpper en nyinspelad version, som vi tycker väldigt mycket om och vi tror inte den fått så mycket uppmärksamhet än, men nu vill vi dela med oss en fantastisk låt i en egen version! Säger Tony Malmberg i ”Creedence Tribute”.

 

Den 17 februari blir det vårturné och nypremiär för en unik tributeshow i världsklass, totalt gästas 10 orter runt om i landet (Se turneplan nedan) våren 2018. Här får man höra historien bakom Creedence Clearwater Revivals enorma succéer samt lyssna till låtarna i en fantastisk originaltappning med svenska ”Creedence Tribute” som genom åren turnéerat flitigt runt med många utsålda konserter och stort publiktryck. Våren 2018 väntar en av deras största och spektakuläraste shower med både stor bildproduktion, ljus och ljud för att förstärka känslan och upplevelsen med CCR:s musik än någonsin och det kommer att bjudas på nostalgichock så likt orginalet med låtar som ”Bad Moon Rising”, ”Proud Mary” och ”Have You Ever Seen The Rain” och många många fler…

–  Det stora intresse från fjolårsturnén gör att vi nu förlänger succén med ny vårturné. En ny nostalgichock runt om i landet med hyllningskonserter till legendariska bandet ”Creedence Clearwater Revival” där musiken tolkas av svenska bandet som anses av många vara det bästa hyllningsbandet till CCR som finns i Europa, Svenska ”Creedence Tribute” gör publiksuccé och på kort tid blivit omåttligt populära bland de flesta CCR;s fans. Säger producenten Peter Besterman.

Med en sann musikglädje, nostalgi, gnistrande ljud och ljus och en otrolig samling hits som kommer att leva till universums slut!

Creedence Tribute är parallellt aktuella med nya singeln ”Comin Down The Road”!

Lyssna (Spotify):

Turnéplan: ”Creedence Tribute” våren 2018:

17/2 kl 20.00 Lör Trollhättan Folkets Hus
23/2 kl 19.30 Fre Helsingborg Konserthuset
24/2 kl 19.30 Lör Hässleholm Kulturhuset
9/3 kl 19.30 Fre Växjö Konserthuset
10/3 kl.19.30 Lör Kalmar Kalmarsalen
16/3 kl.19.30 Fre Säffle Medborgarhuset
17/3 kl 19.30 Lör Gävle Konserhuset
6/4 kl. 19.30 Fre Göteborg Lorensbergsteatern
7/4 kl 19.30 Lör Linköping Garden
14/4 kl 19.30 Lör Halmstad Teatern
(Med reservation för eventuella ändringar) www.besterman.nu

Biljetter är släppta via http://www.creedencetribute.se samt www.besterman.nu

 

 

werecki promotion company
Promotion & kommunikationsbyrå inom:
Artist, Musik, Turneér, Konserter, Teater, Nöje och Krogshower.
Läs mer se: www.werecki.com