Foto; Ewa Nilsson, Lappland Photo

Bilder från svenska Lapland av hjärtat!
Jag som äger och driver hittaupplevelse.se är ju också en glad amatörfotograf och driver ett par fotogrupper på Facebook, Dagens Sverigebild och Foto i Fokus. I båda grupperna laddas det regelbundet upp helt fantastiska bilder från såväl proffsfotografer till andra glada amatörer som mig själv.

Genom åren har jag fått ett antal favoritfotografer. Fotografer som oftast tar helt underbara bilder på naturen omkring sig. Eftersom jag i grunden är en skogsarbetare och till följd av det har vistats mer i naturen än de flesta människor idag så ligger ju naturen mig varmast om hjärtat vad det gäller fotograferingens ädla konst.


Foto; Ewa Nilsson, Lappland Photo

En av alla de fotografer jag beundrar mycket för hennes vackra naturbilder från Lappland, är fotografen, Ewa Nilsson, som driver Lappland Photo. Du hittar henne på Facebook, där du kan se många fina bilder i hennes samling. Alla bilder är till salu förresten så är du intresserad av något foto och vill köpa någon av hennes alster, maila henne eller PM henne därinne.


Foto; Ewa Nilsson, Lappland Photo

Ewa, Lappland Photo, fotograferar med sitt hjärta och försöka verkligen fånga själen i vår vackra natur och det lyckas hon alldeles underbart med. Många av hennes bilder är så vackra så man nästan tappar andan när man ser dem! Tänk att vårt land har en sådan vacker natur och tänk att vi faktiskt alla, kan få besöka den och vandra i den. Visserligen i respekt för naturen och med stort ansvar, men helt fritt. Vår Allemansrätt är verkligen en sak vi måste kämpa och vårda så att vi får behålla den för all framtid.


Ewa Nilsson. Foto; Ewa Nilsson, Lappland Photo

Ewa, bor i Lycksele, en liten stad i södra Lappland, Sverige. Med stor kärlek spenderar hon sin tid i naturen med sin kamera och sin trogna, härliga, fyrbenta vän, hunden Caspian, en Golden Retriever. Hoppas du nu också tycker om hennes bilder, kika in till henne och  kommentera gärna! Och som skrivet, är intresserad av något foto, vänligen PM henne eller maila henne, du hittar hennes mailadress inne på hennes grupp.

Se fler av Ewa´s bilder här på Hittaupplevelse.se via “Njarka Sameläger“…

Stort tack för din medverkan med dina vackra bilder, Ewa Nilsson!