Fotograf/Källa; Cajsa Rännar

I nästan hela Sverige ligger vintern fortfarande vackert glittrande, även om det på en del håll kan vara sista rycket nu i helgen. För dem som börjar få slut på snöäventyr-idéer såhär efter sportlovet släpper nu Friluftsfrämjandet Skogsmulles vinterhinderbana. Redo för alla att skriva ut och enkelt sätta upp i naturen runt hörnet!

Friluftsfrämjandet vill visa fler människor ut i naturen, för alla åldrar och året om och gör så med hjälp av sina 7 000 ideella ledare. För de familjer som vill komma ut i och fånga snön i helgen, men kanske utan skidor på fötterna släpper nu Friluftsfrämjandet Skogsmulles vinterhinderbana till alla.

Skogsmulles vinterhinderbana är ett naturäventyr som kan skapas oavsett hur närmiljön ser ut.

Det är så viktigt att vi ger alla barn möjlighet att röra på sig och få upptäcka naturen i deras närområde. Skogsmulles vinterhinderbana är ett jättelätt sätt att anordna ett roligt äventyr ute även på vintern, en vanlig vardag – för hela familjen, kompisar och grannar, säger Lisa Larsson, verksamhetsansvarig för Friluftsfrämjandets barnverksamhet.

Ladda ned Skogsmulles Vinterhinderbana här!

 

Om Friluftsfrämjandet
Friluftsfrämjandet erbjuder Sveriges största utbud av friluftsaktiviteter och verkar för en attraktiv och hållbar friluftsmiljö. Sedan 1892 har organisationen guidat människor till små och stora äventyr. Friluftsfrämjandet vill att så många som möjligt ska upptäcka vår fantastiska natur, kunna dela glädjen med friluftslivet med andra, utvecklas utan prestationskrav och vistas i naturen under trygga former. Vi har aktiviteter för alla åldrar och årstider runt om i hela landet. Läs mer på www.friluftsframjandet.se