Foto; Ewa Nilsson, Lappland Photo

Mitt namn är Ewa Nilsson och jag bor i Lycksele, staden mellan kust och fjäll i Västerbotten, Södra Lappland. Mitt intresse för naturen och dess innevånare startade i tidiga barnaår och det var för ca 8 år sedan mitt bildintresse förde mig till naturfotografering. Jag fotar främst det underbara landskap vi har här i Lappland, men dokumenterar även vårt rika djurliv. Att försöka fånga naturens själ och känsla är viktigt för mig. Jag brukar säga att jag fotograferar med hjärtat.


Foto; Ewa Nilsson, Lappland Photo

Ljuset är naturen för mig oavsett om det är gråväder, en strålande vacker sommardag eller en bitande, kall norrskensnatt. Ljuset fångar mig och jag försöker fånga ljuset, alla årstider. Genom mina ögon, mina bilder, försöker jag förmedla mina känslor så betraktaren får se det jag ser; Min kärlek till Södra Lappland. 


Foto; Ewa Nilsson, Lappland Photo

Jag har en fotosida på facebook, Lappland Photo och en hemsida är även under uppbyggnad. Har även utställningar, bildvisningar och workshops.