Foto; Max Emanuelson/Sony Music

Efter tre utsålda Sverigespelningar i februari kan vi äntligen berätta att Marcus & Martinus kommer till Sverige även i sommar! Torsdagen den 28 juni välkomnar vi den norska tvillingduon till Borlänge i samband med Dalecarlia Music festival! Biljetter släpps lördag 7 april klockan 10:00 via LiveNation.se. Peppen är redan enorm och vi längtar efter att se Marcus & Martinus i Borlänge i sommar. Sommarens största händelse är säkrad. Markera den 28 juni i kalendern och var redo när biljetterna släpps!

Datum i Sverige
28 juni – Borlänge Centrum, Borlänge

Info och biljetter
Åldersgränsen på evenemanget är 7 år. Besökare mellan 7-12 år är välkomna i målsmans sällskap. Besökare från 13 år är välkomna utan målsmans sällskap.
Biljetterna släpps via LiveNation.se  kl 10:00 lördag 7 april. Observera att detta är en fristående konsert och biljetterna gäller inte till Dalecarlia Music festival.

OM Marcus & Martinus
Norska tvillingbröderna Marcus & Martinus är omåttligt populära i hemlandet och har på rekordtid etablerat sig på topplistor både i Norge och Sverige. Som Norges största tonårsidoler har deras hitsingel ”Elektrisk” sålt 3x platina, streamats 13 miljoner gånger och visats på YouTube över 10 miljoner gånger. I sommar kommer bröderna till Sverige för att möta de svenska fansen på Liseberg den 19 juni och på Gröna Lund den 27 juni. Marcus & Martinus Gunnersen är 13-åringarna som började sjunga i kör redan som 4-åringar. Karriären tog fart efter en talangshow under en familjesemester i Thailand och 2012 vann popduon alla norska tonårshjärtan när de tog hem segern i den norska upplagan av Lilla Melodifestivalen (Melodi Grand Prix Junior) med låten ”To dråper vann”. Förra året släpptes deras efterlängtade debutalbum ”Hei” med singelm ”Elektrisk” som på rekordtid har över 13 miljoner lyssningar på Spotify. Duon har turnerat land och rike runt i Norge, och till sommaren är det äntligen dags att ta turnén till Sverige!

Marcus_Martinus_02

Det känns helt crazy att få återkomma till Sverige och hålla egna konserter. Det har alltid varit en dröm för oss! Fansen i Sverige är helt crazy och vi ser verkligen fram emot att möta allihopa i sommar!” hälsar Marcus och Martinus. Det senaste året har Marcus och Martinus karriär verkligen gått spikrakt uppåt. Vid sidan av att de har toppat listor och säljer platina sålde bröderna ut konsertarenan Olso Spektrum på mindre än två timmar. Framtiden ligger för deras fötter!

Länkar

Hemsida: marcusandmartinus.no
Facebook: marcusandmartinus
Instagram: @marcusandmartinus
Spotify: Marcus & Martinus
iTunes: Marcus & Martinus
YouTube: youtube.com/marcusandmartinus