hU i samarbete med Eric Axelsson

Vi känner att det sker saker i luften och behöver tidsfördriv – för allt det är värt roliga sådana. Ibland behöver vi till och med extraordinära upplevelser för att markera att gryningens tid är kommen. Det finns mycket speciellt att göra för att inviga den varmaste årstiden, så se därför till att hålla din semester öppen för nya äventyr du aldrig kommer att glömma. Här presenterar vi några förslag på roliga upplevelser för sommaren, som förhoppningsvis ger dig nya minnen. Det de alla har gemensamt är att de ger dig en kick som inte liknar någon annan.

Köra Ferrari 458 i Helsingborg

Bor du i Skåne eller har du möjligtvis vägarna förbi kan du passa på att förverkliga drömmen från barndomen och testköra en urläcker Ferrari. Denna eftertraktade sportbil tillverkades mellan 2010-2015 och har en 7-växlad växellåda. Föreställ dig den fräna känslan när du sätter dig bakom ratten och får känna på det enorma vridmomentet.
Denna aktivitet är en av våra topprekommendationer av häftiga
upplevelser i Malmös närområde.

Takvandring i Stockholm och Sundsvall

När du gör takvandring följer du med en guides som visar dig staden ur ett annat perspektiv. Ofta beskådar vi kända byggnader nerifrån marken och reflekterar kring hur det skulle vara att stå högst upp på dem. Med utrustning tar du dig upp på höga, betydelsefulla byggnader och får möjligheten att faktiskt känna på historien.

Åka helikopter i Sveriges största städer

Många drömmer vi om att flyga i andra konstellationer än med passagerarflygplan där sikten är begränsad. Att se din favoritstad ur en helt annan vinkel kan du förverkliga genom att åka en tur med en helikopter. När Sveriges grönska dessutom står inför sin bästa form är tillfället bäst. Det finns många företag som arrangerar helikopterturer, som du kan åka i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Helsingborg.

Flyga luftballong över Stockholm

Den här magiska upplevelsen är lik helikopterturen, men samtidigt inte. Att flyga luftballong inbringar en nästan ännu större känsla av frihet. Här kapar du bandet med tekniken och tar dig an ett närmast själsligt äventyr, med vinden som blåser mot ditt hår samtidigt som du lyfter över marken. Är det inte dags att bredda din horisont som flygare?