Rhys har på kort tid gått från att vara demosångerska till att skriva musik med Jörgen Elofsson och släppa hits med miljontals streams. Äntligen åker hon ut i Sverige för att möta sina fans på hennes största turné hittills. Hon är artisten bakom förra årets megahit ”Last Dance” och har på kort tid etablerat sig som en av Sveriges mest lovande artister. Rhys nominerades nyligen till Framtidens Artist i årets upplaga av P3 Guldgala och hennes musik spelas flitigt på radio. Under Grammisgalan framförde hon en magisk version av sin platinabelönade singel ”Last Dance” tillsammans med Tingsek och visade prov på äkta Star Quality. Nu är Rhys aktuell med singeln ”No Vacancy” och i sommar får Sverige äntligen se henne på scener runt om i landet. Det blir hennes största och mest omfattande turné hittills och vi kan knappt bärga oss!

Datum
19/5 – Olssons Brygga, Arvika
28/5 – Gröna Lund, Stockholm
6/6 – Kungälvsparken, Kungälv
8/6 – Lots of Love, Karlstad
13/6 – School’s Out, Söderhamn
14/6 – Summerwind Festival, Torslanda
29/6 – Västerås Cityfestival
5/7 – Peace & Love, Borlänge
14/7 – Liseberg, Göteborg
20/7 – Trästockfestivalen, Skellefteå
21/7 – Härnösands Stadsfest
27/7 – Queens of Pop, Helsingborg
28/7 – Hugo Parkfestival, Norrköping
3/8 – Queens of Pop, Uppsala
11/8 – Kalmar Stadsfest
17/8 – Stadsträdgården, Lidköping
24/8 – Linköping Stadsfest
25/8 – Eksjö Stadsfest
15/9 – Kulturnatten, Lund

Biljetter och info på LiveNation.se