hU i samarbete med Maskis

Finns det något festligare än att gå på ett maskeradparty? I alla fall har de party jag varit på varit extra roliga när det varit tvång på att bära en festlig mask eller speciella maskeradkläder. Ett jag gärna skulle velat anordna själv är ett party med tema, Star Wars. Den här kultserien verkar ju vara oändlig och just nu går ju filmen”Star Wars – Den sista Jedin” på bio och som hyrfilm. Nu blev ju Luke, inte den sista Jedin som tur är så fler äventyr i Världsrymden lär följa. Själv hade jag gärna klätt ut mig till den vise Yoda. Gillade den karaktären med den lille lustiga figuren som liksom snackar baklänges. Han är ju med en kort stund även i den senaste filmen också även om det väl mer är hans ande i Kraften.

 

Men om du har tänkt att själv anordna ett maskeradparty vill jag gärna tipsa om en webbplats där du garanterat lär hitta det du letar efter. De har mängder med olika Star Wars masker och kläder. Maskis heter maskeradsajten som både samlar och listar ett stort antal maskeraddräkter och visar var du kan köpa dräkten till bäst pris. De har maskeradkläder till både honom och henne, till vuxna såväl som barn. Är du tjej och vill hänga på StarWarstemat kanske du vill klä ut dig till, Rey, den tuffa kvinnliga Jedin i sista filmen.

Rey är mycket stark med kraften, men är fortfarande olärd. Hon är stark, snabb och klyftig. Hon ger inte upp i första taget och lär sig snabbt. Spelas av: Daisy Ridley …

Här hittar du till och med maskeradkläder till din hund – klart ditt djur ska få följa med på maskeradfesten! På sajten hittar du vidare inte mindre än 19793 maskeradprodukter som maskeraddräkter, masker och andra tillbehör för dig som ska gå på – eller anordna – en maskerad. Du hittar även guider och tips på hur du kan skapa dina egna maskeraddräkter, hur du kan klä ut dig, guider för hur du anordnar den perfekta maskeradfesten och annat smått och gott.

Självklart ska din hund hänga med på party! Det finns många mysiga kläder för hen..

Lycka till med maskeraden!