Barnen är vår framtid – droger skall inte finnas i hennes liv.

* Hur når man ungdomarna med droginformation?

* Hur fångar man deras intresse och får dem att lyssna?

* Hur får man dem att stå emot grupptrycket?

* Hur får man dem att välja bort drogerna?

I SAY NO DRUGS Drogföreläsning räddar liv!
Sedan 1992 har vi föreläst och pratat med hundratusentals barn och ungdomar om droger över hela Sverige. Våra resultat visar att vi når fram och berör.

Lärare på högstadiet:
Vi vill tacka Droginformation.nu och I SAY NO DRUGS som kommer till vår skola varje år nu i över 15 år. Vi ser en tydlig minskning av ungdomar som testar droger och alkohol. Vi är mycket nöjda med er insats och ser att det är mycket tack vare er vi får en låg procent av elever som ens tänker tanken att vilja prova. Ni gör ett troligt bra jobb!

Caroline, Skolvärd:
Så otroligt bra!!! Eleverna satt i 1 timme och 20 minuter utan suck alltså. Lärarna var med och lyssnade och dom var helt tagna efteråt. Elever kom fram och sa att detta var det bästa de någonsin hade hört och det är det. Alex är född för att föreläsa för ungdomar. Alla ställde sig upp och applåderade och jublade efter hans föreläsning. Helt klart det bästa vi någonsin haft.”
Vi berättar gärna mer om våra resultat. Här kan du får mer info om I SAY NO DRUGS drogföreläsning!

Underrubrik: Sommarerbjudande – få Gratis material om droger!
När du beställer vår drogföreläsning före den 21/6 2018 – du kan även förboka till Hösten 2018 – får Du Gratis material om droger till din klass och 10 st drogaffischer värde 500:-.

Underrubrik: Vi kommer gärna till din skola
Hundratusentals personer över hela Sverige har fått drogföreläsningen och motiverats och inspirerats till att leva drogfria liv. Vi vill gärna komma till din skola också och motivera Eleverna till Drogfria liv.
Här kan du får mer info om I SAY NO DRUGS drogföreläsning!

Välkommen att höra av dig!
Vänliga hälsningar,
Julia, Informationschef I SAY NO DRUGS (www.isaynodrugs.org)
Direkt: 0732 – 40 10 34

I SAY NO DRUGS (www.isaynodrugs.org) från Droginformation.nu är en av Sveriges största drogförebyggande kampanjer. Vårt syfte är att stärka ungdomar så att de kan stå emot nyfikenheten, spänningen och grupptrycket.

Droginformation.nu (www.droginformation.nu) är en icke-politisk och icke religiös ideell förening – övervakad av Svensk insamlingskontroll och aukt. revisor – som sedan 1992 arbetat med förebyggande droginformation till främst barn och ungdomar.

Karl Johansgatan 60, 414 55 Göteborg
031-13 57 07 l info@droginformation.nu
Plusgiro 90 11 20–6 – Bankgiro 901–1206
Swish-nummer 1239011206