Imogen Heap är det kreativa geniet från London – som blandar musikstilar och skapar unik och nyskapande magi så fort hon släpper ny musik. Ingen kan väl ha missat superhiten ”Hide and Seek”? Heap jobbar också aktivt för att skapa en hållbar framtid för andra artister genom Mycelias ”Creative Passport”. Till Sverige kommer hon tillsammans med kollegan Guy Sigsworth (Frou Frou) – lördag 8 september!

Biljetter finns ute redan NU till konserten – via LiveNation.se
Imogen Heap är en kreativ stormvind som skapar genreöverskridande verk där elektroniska element möter drömsk alternativ pop på ett sätt som inte går att beskriva – eller genrebestämma. Musiken talar för sig själv. Och musik har hon skapat, både själv och tillsammans med andra, som i Frou Frou med Guy Sigsworth.

Heap är också inblandad i det spännande projektet Mycelia – ett sätt för artister att sprida sin musik och samtidigt stärka kontrakten för artister genom blockchain-teknologi. Heaps projekt beskrivs så här:
Music makers are the connective tissue for the music industry. The Creative Passport is the digital container to hold verified profile information, IDs, acknowledgements, works, business partners and payment mechanisms, to help get music makers and their works, linked and open (data) for business.”

Imogen Heap är en spännande musiksjäl som alltid kittlar med alla projekt hon är inblandad i. Nu ser vi fram emot att äntligen få välkomna henne till Sverige – på klassiska Göta Lejon i Stockholm lördag 8 september (och med sig har hon Guy Sigsworth – Frou Frou!).

Datum
8/9 – Göta Lejon, Stockholm

Biljetter
Biljetter finns ute nu via LiveNation.se!

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.