Fotograf/Källa; Cajsa Rännar

Friluftsfrämjandet har fått lov av Skogsmulle att ge barnen en ny midsommarlek – nämligen Skogsmulles hinderbana. För en helg full av friluftsliv, lek och rörelseglädje för stora som små! Skogsmulles hinderbana är ett naturäventyr som kan skapas oavsett hur naturen omkring dig ser ut. Ett perfekt helg- eller sommarkvällsäventyr för hela familjen.

Skogsmulle har från barnen hört talas om att det på midsommar brukar lekas massa lekar utomhus. Då kläcktes idén om att ta de lekar som Skogsmulle själv brukar ha ute i skogen och göra till en hinderbana.

Hej Kollikok! Det finns massor att göra i skogen, säger Skogsmulle. Du kan studsa, speja, spela kott-i-prick eller hoppa stubb-hoppning. Lyssna på djuren och hör om hur deras dag har varit – fåglarna har väldigt mycket att berätta så här års! Vi ses väl där ute? Det blir skoj!

Skogsmulles hinderbana finns att ladda ned här!

Om Skogsmulle
Skogsmulle är barnens vän i naturen, ända sedan 1957. Friluftsfrämjandets barnledare har med Skogsmulle visat över 2 miljoner barn ut i naturen för att upptäcka, leka och lära tillsammans.

Om Friluftsfrämjandet
Friluftsfrämjandet erbjuder Sveriges största utbud av friluftsaktiviteter och verkar för en attraktiv och hållbar friluftsmiljö. Sedan 1892 har organisationen guidat människor till små och stora äventyr. Friluftsfrämjandet vill att så många som möjligt ska upptäcka vår fantastiska natur, kunna dela glädjen med friluftslivet med andra, utvecklas utan prestationskrav och vistas i naturen under trygga former. Vi har aktiviteter för alla åldrar och årstider runt om i hela landet.