Tonande rutor med Solarplexius

Alla blir vi väl glada när solen värmer våra kroppar och sprider ett underbart ljus när våren och sommaren kommer? Men det finns tillfällen när det inte är lika skönt att få solens starka strålar riktade mot sig. Som när man sitter i en varm bil på väg mot något mål. Då kan det istället bli väldigt irriterande. Som tur är finns det ju ett sätt att skydda sig och sin familj mot oönskade starka solstrålar – Solskydd!

Solarplexius är marknadens snabbaste och mest lättmonterade solskydd för bilar och är exakt anpassade efter din bil. Materialet är okrossbart, skivorna kan böjas vid montering. Inget klister. Inget vatten. Inga bubblor. Okrossbart. Enklare kan det inte bli. Monteringen gör du själv på 10 minuter och kan enkelt plockas bort vid behov. Solskydd från Solarplexius är en svensk uppfinning och har funnits i över 20 år. Så fort solen tittar fram börjar temperaturen i bilen att stiga, först är det skönt men när temperaturen passerar 30 grader så är det nästan olidligt. Dagens bilar med stora glasytor värmer på kort tid upp kupéluften till bastuliknande temperaturer.


Foto/Källa; Pixabay

Solarplexius är ett solskydd som eliminerar 90% av solljuset. Temperaturhöjningen blir betydligt långsammare och temperaturen trivsammare. För varje grad du kan hålla nere temperaturen förbättras komforten rejält. Jämför gärna med hur det känns att ha 20 eller 25 grader varmt i hemmet. Är man liten så är det inte alltid lätt att värja sig för solens bländande strålar. Med solskydd från Solarplexius blir bilturen behagligare för både stora och små.  Den stigande värmen blir snabbt en fara för din hund som befinner sig i bilen. Med solskydd från Solarplexius minskar du temperaturen och underlättar för din fyrbenta vän.

hU i samarbete med Blogvertiser & Solarplexius