Alla bilder; Kartbutiken

Bilden ovan; Fjällområdet Jotunheimen består av drygt 200 toppar över 2 000 meter! Högst är Galdhøpiggen 2 469 möh. Här finns också den smala leden längs Besseggen, Norges populäraste tur med en blå och en grön sjö på var sida om bergskammen. För flackare vandring finns sju nationalparker i regionen att välja på Dovrefjell-Sunndalsfjella, Rondane, Jotunheimen, Breheimen, Reinheimen, Dovre och Langsua.

Köp din Turkarta här med snabb leverans! 

OM KARTBUTIKEN
Kartbutiken är specialbutiken för kartor och reseguider. Här hittar du även jordglober, sjökort, resetillbehör m.m. I butiken och på nätet finns ett stort urval kartor över olika länder, regioner och städer i Europa.

Komplettera digitala navigationssystem med en papperskarta, enklare att planera inför turen, bra backup på resan och mycket roligare att samlas kring hemma när rutten visas för familj och vänner!

Söker du detaljerade kartor för vandring, cykling eller bilturer i ett mindre område hittar de dem säkert här också!

På Kartbutiken hittar du även kompasser, smarta kartmätare, presentartiklar och prylar som kan vara bra att ha med sig på vandringen eller resan och mycket mer.

Kika in i butiken här!