Foto/Källa; AlejandroAlvarino/Pixabay

Lördagen den 21 juli 2018 spelar Guns N’ Roses på Ullevi, Göteborg

OBS! FLER SITTPLATSER SLÄPPTA TILL GUNS N’ ROSES NU PÅ LÖRDAG PÅ ULLEVI
Produktionen är nu på plats på Ullevi och i samband med att scenen byggs upp har LiveNation kunnat öppna upp för hundratals bra sittplatser till den i övrigt slutsålda konserten!

Guns N’ Roses ”Not In This Lifetime Tour” visar inga tecken på att sakta ner – med över en miljon biljetter sålda biljetter bara i Europa i år (inklusive en slutsåld och kritikerhyllad konsert på Friends Arena 29 juni) är de nu ute på en europeisk sommarturné 2018 som avslutas i Sverige på lördag i Göteborg. Missa inte denna historiska konsert!

Vi ser enormt mycket fram emot att höra Axl Rose sylvassa stämma och Slash bärande gitarrslingor ljuda över Ullevi i sommarkvällen – detta blir en ny klassiker!

Den första europeiska delen av denna galet framgångsrika turné, som startade 2016, har bara under 2017 redan sålt över en miljon biljetter. Detta gör den till den mest framgångsrika turnén i år och visar återigen att attityden, energin och själen i både Guns N’ Roses och rockmusik-scenen är minst lika stor som för tre decennier sedan när detta band slog igenom och blev världens största band.

Anders Nunstedt på Expressen gav konserten på Friends Arena i somras 4 av 5 i betyg och skrev: ”Det låter antagligen märkligt, men: Guns N’ Roses är tillbaka.” Det var så det kändes när 55.000 personer sjöng med i Welcome to the Jungle, November Rain och Paradise City denna magiska konsertkväll.

Guns N’ Roses ÄR tillbaka, i dubbel bemärkelse – Lördagen den 21 juli 2018 är de tillbaka i Sverige och vi ser enormt mycket fram emot att höra Axl Rose sylvassa stämma och Slash bärande gitarrslingor ljuda över Ullevi i sommarkvällen – detta blir en ny klassiker!

Se hela turnéschemat på www.gunsnroses.com