TEKASHI 6IX9INE – 6 SEPTEMBER – FRYSHUSET
6ix9ine är Brooklyn-rapparen som hela världen känner till. Han skapar rubriker – men framför allt så skapar han revolutionerande musik. Det är nyskapande, unikt och hiphop som har genererat miljontals fans världen över. Debutalbumet Day69: Graduation Day har hyllats och nu kommer han äntligen till Sverige! 6 september på Fryshuset – med svenska stjärnskottet Lamix som support!

Biljetter släpps onsdag 25 juli kl. 10.00!

Med låtar som ”GUMMO”, ”BILLY” och ”KEKE” (med Fetty Wap och A Boogie Wit da Hoodie) från debutalbumet Day69: Graduation Day har Tekashi 6ix9ine snabbt blivit ett av världens absolut hetaste namn. Häromdagen släpptes dessutom nya singeln ”FEFE” (med Nicki Minaj och Murda Beatz).

Alla känner till 6ix9ine. Det är framtiden för rap – och 6ix9ine har en minst sagt uppseendeväckande karaktär med sitt karaktäristiska hår, tatueringar – och framför allt: sin extremt lojala fanbase.

Nu får alla svenska 6ix9ine-fans äntligen chansen att se rapparen live. På Fryshuset – Arenan i Stockholm – och supporten är ingen mindre än P3 Guld-belönade stjärnskottet Lamix!

Missa inte biljettsläppet nu på onsdag! Högt tryck väntas!

Konsertdatum
6/9 – Fryshuset, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps onsdag 25 juli kl. 10.00 via LiveNation.se