Du bokar en resa hos dem. De bokar dina hotell längs vägen. BikeSweden transporterar ditt bagage mellan hotellen. De förser dig med kartor, vägbeskrivningar, GPS-data och cyklar. Får du problem ringer du dem och de svarar. Det enda du behöver göra är att cykla och njuta!

Bikeswe_eurobike640
Fotograf: Luthman Photography

Så luta dig tillbaka och låt de presentera sina cykelresor i hela Europa för dig. BikeSweden finns till hands för att svara på frågor eller hjälpa dig att hitta en passande resa via telefon, mail eller kontaktformuläret här på sidan. Hittar du ingen resa du gillar? Kontakta dem, så hjälper de dig att skräddarsy din egen cykelresa. BikeSweden önskar dig mycket cykel-nöje!

Cykelsightseeing_slottet640

Vi har märkt att trenden går mot aktiva semestrar, istället för lata dagar på stranden. Gästerna har däremot höga krav på bekvämlighet och vi ser till att allt kring cykelresan blir perfekt. Det enda kunden behöver göra själv är att trampa, säger Erik Svedin.

För mer information; http://www.bikesweden.se/