Foto/Källa; Pixabay.com

Ett liv rymmer så mycket. Vänner, familj och barn. Resor, jobb och hem. Upplevelser, känslor och minnen. I den nyutkomna fylla-i-boken Min historia kan du berätta ditt livs historia, dina egna fantastiska upplevelser! Bokens frågor hjälper dig att minnas dina första år såväl som ungdomstiden och vuxenlivet.

Min historia  är den perfekta presenten till nostalgikern, den familjekära, släktforskaren, jubilaren, den skrivsugne och till den som redan har allt. Boken fungerar även idealiskt som gåva vid släktträffar och födelsedagskalas. Ge äldre släktingar chansen att få berätta sitt livs historia, och låt boken bli en värdefull minnesbank för framtida generationer.

Bokens fylla-i-frågor följer livets kronologiska ordning från barndomens lekfullhet och ungdomens kamratskap till det begynnande vuxenlivets studier, kärleksbekymmer och jobbsökande. Varje period i livet innebär nya upplevelser, bekantskaper och tankar. Vilka händelser, personer och erfarenheter har format dig till den du är idag? Hur ser berättelsen om just DITT liv ut?

Min historia är vackert formgiven och illustrerad i färg och det finns utöver alla frågor och skrivutrymme även plats för att sätta in egna foton och minnesbilder.

Utgivningsdag: 16 augusti 2018

Historiska Medias främsta kännetecken är utgivningen av populärhistorisk och samhällsnära sakprosa samt historiska romaner och deckare. Bland våra författare finns välkända namn som Antony Beevor, Anna Lihammer, Dick Harrison och Maria Gustavsdotter.