Frøydis Daisy Geithus, Sogndal, Norge

Porträtts- och bröllopsfotografen, Frøydis Daisy Geithus, är en fantastisk fotograf som tar helt underbara bilder, ofta med vackra bakgrunder, hämtade från den norska sagovärlden! Frøydis är också en Nikon Ambassadör för hela Norden och har sin egen studio, Frøydis Geithus Photography.

För några månader sedan kontaktade profoto, Frøydis, om en ny produkt, profoto b10, och frågade henne om hon ville testa den och göra en film om den medan hon gjorde det. HittaUpplevelse.se har fått förmånen att få dela den här på sajten. Frøydis,  bestämde sig för att göra filmen på sin egen bakgård. Platsen hon älskar mest. Där hon växte upp, och där hennes familj växte upp. Och det är ingen bakgård som helst utan den vackra Sognefjorden i Norge! Frøydis, fick hjälp av flera vänner, en hjälp som var bortom hennes vildaste förväntningar. På hennes Facebooksida kan du läsa mer om alla som hjälpte henne skapa denna vackra filmen. Hela filmen filmas inom några timmar från Frøydis, lilla stuga.
Läs mer om Profoto B10 här! 

Frøydis hemsida

Frøydis på Instagram