DJ Ellinor Terve. Foto; Kitty Lingmerth

I höst är populära ”En Talk Talk Show” tillbaka i Göteborg! Med gäster som Jill Johnsson, Thomas Petersson, Galenskaparna m.fl.
Den 5:e säsongen av ”En Talk Talk Show” ska firas lite extra när showvärden Stefan Odelberg och sidekicken Okan ”Håkan” Cetrez firar 20års jubileum tillsammans! Årets stjärnspäckade ”En Talk Talk show” bjuder in några av Sveriges mest folkkära artister till en scenshow som varvas med vassa intervjuer, gnistrande shownummer, ett och annat infall, spännande överraskningar, magi, musik och humor i en delikat förpackning.

Premiärshowen gästas av Jill Johnsson, en av Sveriges mest älskade artister som under de senaste åren verkligen satt countryn på den svenska musikkartan tillsammans med kvällens gäst Thomas Ravelli, en legendarisk fotbollsmålvakt, straffräddare och idrottsprofil. Det blir musikaliska inslag, anekdoterer, historier och överraskningar att avnjuta!

Premiär den 11 oktober 2018 och spelas fram till den 8 november på Trädgårn i Göteborg!
Biljetterna till ”En Talk Talk Show” 2018 är släppta via: www.tradgarn.se eller på telefon: 031-102080

Under hela hösten gästas ”En Talk Talk Show” av flertalet folkkära artister som: Jill Johnsson, Thomas Ravelli, Thomas Petersson, Markoolio, Anders Eriksson, Per Fritzell, Linda Bengtzing varvat med musik till DJ Ellinor Terve tillsammans med showvärden Stefan Odelberg med sidekick Okan ”Håkan” Cetrez som tillsammans firar 20års-jubileum och kommer att ta oss över alla gränserna hela hösten 2018 på Trädgårn i Göteborg.

”En Talk Talk show” hade världspremiär 2013 och blev snabbt en av Sveriges populära live talkshower, efter ett års uppehåll 2017 är det nu klart för en ny 5:e säsong 2018.
Läs mer via: www.stefanodelberg.com

11 OKTOBER JILL JOHNSSON & THOMAS RAVELLI

Underbara Jill Johnsson, en personlig näktergal som alltid levererar helhjärtat. Thomas Ravelli som vaskat brons i USA, hållit nollan ett otal gånger och kommer från baren stup i kvarten denna kväll leverera anekdoter och historier. Vi är så glada över att ha med denna duo i premiärshowen!

18 OKTOBER THOMAS PETERSSON & MARKOOLIO

Markoolio och Thomas Petersson, dessa allsidiga herrar kommer att få smaka på den magiska piskan och trollas fram och bort under hela showen. Något som Thomas visserligen är van vid i alla öppna dörrar scener han har gjort i sina farser. Låten ”Rocka på” kommer att etsa sig fast i Trädgårns vägg denna kväll!

8 NOVEMBER GALENSKAPARNA, ANDERS ERIKSSON, PER FRITZELL & LINDA BENGTZING.

Legendarerna Anders Eriksson och Per Fritzell, toppat med energiknippet Linda Bengtzing! En magisk kväll, det känns som om inget kommer att vara sig likt efter detta. Tro mig, vi skall överraska dem, och vi skall få se deras olika kända karaktärer på andra villkor. Linda kommer att virvla i magiska duetter!

(Med reservation för eventuella ändringar)

Läs mer www.entalktalkshow.se

ODELBERG ENTERTAINMENT

 

hU i samarbete med werecki promotion company

Promotion & kommunikationsbyrå inom:
Artist, Musik, Turneér, Konserter, Teater, Nöje och Krogshower.