SOM vi har väntat! Och äntligen är älskade Matt Corby tillbaks! I augusti släpptes magiska “No Ordinary Life” – hans första låtsläpp på två år. Och snart kommer nya albumet “Rainbow Valley” – kanske ett av de senaste årens mest efterlängtade släpp? För fira det åker Corby på turné. Det brukar bli slutsålt när han kommer till Sverige och lördag 2 februari på Berns lär inte bli ett undantag! PEPP!

Biljetter släpps 14 september kl. 10.30 (OBS. tiden) via LiveNation.se

“Rainbow Valley” är albumet vi alla har längtat efter, sedan succén med debutalbumet “Telluric” från 2016. Första singeln “No Ordinary Life” släpptes i augusti och är en helt otrolig låt – liksom sprillans nya singeln “All Fired Up” (som släpptes idag!).

Vi förväntar oss heller inget annat av den sammetslena stämman från Australien. Mannen som smälter hjärtan som glass på en varm sommardag. Som har blivit ett soundtrack till våra känslor, med låtar som “Resolution”, “Brother” och “Monday”.

2 november släpps albumet “Rainbow Valley” – som har varit Matt Corbys egen “baby”, då han gjort det allra mesta själv. Han beskriver det så här:
“I play and sing every part on the album, again. Working like that meant we could really develop ideas quickly – when I want it to feel a certain way, I know five things I can do on six instruments that could potentially create that, and so we just go through them all.”

Lördag 2 februari kommer Matt Corby till anrika Berns i Stockholm. Och alla som sett honom live vet vilken “life-changing” upplevelse det kan vara. Vi ser fram emot en kväll med Matt Corby – det var alldeles för längesedan nu!

Datum
Lördag 2/2 – Berns, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps 14 september kl. 10.30 via LiveNation.se