Fotograf/Källa; Ross Halfin

Efter succé och publikrekord på Ericsson Globe (och 28 andra arenor runt om i Europa) återvänder nu ett av världens största band Metallica till Sverige – och Ullevi i Göteborg. Den 9 juli kommer Metallica och Worldwired Tour till Sverige. Biljetter släpps fredag 28 september kl. 10.00 – och som vid tidigare biljettsläpp så medföljer ett exemplar (fysiskt eller digitalt) av albumet Hardwired… To Self-Destruct!

Support på hela turnén blir den nordiska kombinationen Ghost och Bokassa!

Hela 29 arenor såg sina publikrekord slås när Metallica tog sin Worldwired Tour till inomhusarenor runt om i Europa. Nu är det dags för utomhusarenor, parker och till och med ett slott. Den 1 maj startar turnén på Estadio Restelo i Lissabon och i Norden kommer bandet till Ullevi i Göteborg, Parken i Köpenhamn, Granåsen i Trondheim och Kantolan Tapahtumapuisto i Hämeenlinna (Tavastehus). De två sistnämnda besöks av Metallica för allra första gången.


Fotograf/Källa; Ross Halfin

9 juli 2019 har alla förutsättningar för att bli en historisk dag på Ullevi. Ett av världens främsta band genom tiderna – mitt under svensk högsommar. Att Ghost och Bokassa följer med som support blir bara en fantastisk bonus!

Datum 2019
9/7 – Ullevi, Göteborg

Biljetter
Biljetter släpps 28 september kl. 10.00 via LiveNation.se