Fotograf/Källa: Josef Peyre

Molly Sandèn´s sommarturné har hyllats över hela Sverige av både fans och recensenter. Nu tar Molly Sandén succén ett steg längre och åker på höstturné. Det blir ännu mer intimt, ännu mer show och ännu Större!

I sommar tog Molly Sandén sitt hyllade album ”Större” på turné tillsammans med sitt magiska band. Det blev 14 stopp runt om i Sverige, bland annat på Peace & Love, Queens of Pop och ett smockat Gröna Lund där hon gästades av bla. Petter, Linda Pira och Newkid.

Molly har under sommaren hyllats för sina personliga framträdanden och lyckats få hela publiken att känna sig inkluderad i det som händer på scenen. Som Aftonbladet beskriver:

Hon vill lära känna sin publik lika bra som vi känner henne.”

Nu har albumet sålt guld och efter att spelat för en publik som vuxit och blivit mer hängiven längst vägen tar Molly med sig bandet på en intim höstturné. Nu får publiken en chans att komma närmare Molly än de någonsin varit tidigare.

”…detta är helt klart bara början på ett nytt och framgångsrikt kapitel.
– Expressen

Idag släpper Molly Spotify singles – två nya låtar som består av en svensk cover – ”Kär i din kärlek” som är en tolkning av Ed Sheerans ”Shape of You”, samt en avskalad version av ”Ingen som jag” från hennes senaste album ”Större”.

Nu ser vi fram emot en höst med ännu mer av Molly!

Biljetter och mer information finns ute nu via LiveNation.se

Datum
26/10 – Silja Galaxy, Stockholm
27/10 – Trädgår’n, Göteborg
01/11 – Konsert & Kongress, Linköping
09/11 – Falu Bowling & Krog, Falun
23/11 – Slickcity, Gävle
24/11 – Nöjesfabriken, Karlstad
29/11 – Åbo, Finland
30/11 – Högfjällshotellet, Sälen
07/12 – Silja Galaxy, Stockholm
08/12 – Nöjespalatset Sandra, Kalmar
14/12 – Puls Nattklubb, Norrköping
15/12 – Babel, Malmö