Foto/Källa; Explore

Välkommen att inspireras av Friluftsliv, vildmark och äventyr

Explore (fd. Vildmarksmässan) handlar resan om upptäckarglädje, oavsett det handlar om det mindre, spontana äventyret eller det stora, välplanerade. Här fokuserar man på mötet med andra människor och mötet med sig själv. Det finns alltid ett mål med friluftsliv, vare sig det är att upptäcka en ny plats, lära sig något nytt eller bara njuta. Det kommer att bli ett veckoslut fyllt med inspiration till ett härligt friluftsliv, massor av ny kunskap, spännande möten med nya människor och välkända experter.


Foto/Källa; Explore

Explore täcker alla kategorier inom outdoor-segmentet med de senaste prylarna, platserna och upplevelserna! Vildmarksmässan arrangeras parallellt med  Fotomässan och vår nya kompanjon Nordiska Trädgårdar, med gemensam entrébiljett.

Varmt välkommen till Explore på Stockholmsmässan i Älvsjö den 22-24 mars 2019!