Foto/Källa; Penny Lancaster

Med rykande färska albumet ”Blood Red Roses” i bagaget återvänder livs levande legenden Rod Stewart till Sverige för ett efterlängtat konsertbesök! Den 16 maj flyttar ”Rod Stewart Live In Concert” in på Ericsson Globe i Stockholm.

Biljetter släpps tisdag 20 november kl. 09.00 via LiveNation.se

Fans har möjlighet att köpa förköpsbiljetter till konserten via www.rodstewart.com  fr.o.m. fredag 16 november kl. 10.00 – lördag 17 november kl. 10.00.

Rod Stewart kommer till Sverige med turnén ”Rod Stewart Live In Concert”. Konserten innehåller många av artistens mest älskade och tidlösa klassiker såväl som nya låtar från nyss släppta albumet ”Blood Red Roses”. Albumet är Rod Stewarts trettionde studioalbum och ett av hans mest personliga hittills. Albumet gavs ut på 50 årsdagen efter att Rod Stewart för första gången signade sitt första skivkontrakt som soloartist och innehåller utöver nyskrivna låtar även tre stycken covers. Det råder med andra ord ingen brist på låtmaterial att välja från när det kommer till ”Rod Stewart Live In Concert”.

Rod Stewart är en av de bäst säljande artisterna någonsin med över 200 miljoner sålda album. Hans karaktäristiska röst, stil och frisyr har korsat populärmusikens alla genres och gjort honom till en av få artister vars stora framgång sträckt sig över flera decennier. Han har blivit invald i Rock & Roll Hall of Fame två gånger, vunnit en Grammy för hederspriset ”Living Legend” och 2016 blivit dubbad till ”Sir Rod Stewart” av prins William på Buckingham Palace för sin hängivenhet till musik- och nöjesindustrin.