Spegling o dimma över Långtjärn ger magi. Sunnemo/Värmland 3/12-18. Foto; Lena Persson

Förutom att driva HittaUpplevelse.se har jag också ett par fotogrupper på Facebook. En som heter ”Dagens Sverigebild” och en som heter ”Foto i Fokus”.

Lena Persson, är vår flitigaste medlem på fotogruppen, Dagens Sverigebild. Lena överöser oss med helt underbart vackra naturbilder som ofta tar andan ur en. Som dessa båda, magiskt vackra bilder som är fångade i Långtjärn/Sunnemo/Värmland. När jag ser denna bilden är det lätt att förstå varför man skrev sången, ”Ack Värmland du sköna”..


Foto; Lena Persson

Välkomna in och kika på fler vackra bilder från vårt avlånga land här på ”Dagens Sverigebild”. Du är förstås även välkommen till gruppen ”Foto i Fokus”. Bli gärna medlem i dem du med om du är intresserad av fotografering. Du behöver inte vara proffs. Själv är jag bara en glad amatör liksom de flesta i gruppen!

Tusen tack, Lena Persson, för alla vackra bilder du delar med oss!