Graveyards. Foto/Källa; LiveNation

Det blir mer hyllad rock i april när Graveyard beger sig ut på vårturné! Göteborgarna har haft ett guldår under 2018 och vad är inte bättre än att fira med fler datum under 2019.

Det nya albumet ”Peace” landade en listetta och i juli öppnade Graveyard för Guns N’ Roses på Ullevi. Hösten fylldes av turnérande och flera utsålda spelningar. Under konserten på hemmaplan ringlade sig kön långt från Pusterviks entrédörrar.

Graveyard toppar året med en sista konsert på Cirkus den 21/12 och en välförtjänt nominering till Årets Rock/Metal i P3 Guld. I april sätter turnén igång och det blir en förlängning av höstens publikfavorit. Vi kan inte tänka oss en bättre julklapp!

Biljetter släpps idag och finns på LiveNation.se.

Datum 2019;
12/4 – Folkets Park, Huskvarna
13/4 – KB, Malmö
25/4 – Katalin And All That Jazz, Uppsala
26/4 – Liljan, Borlänge
27/4 – Folkparken, Skellefteå