Vi listar de bästa inredningsbutikerna i Stockholm

Stockholm är en underbar stad för inredningstokiga som oss! Här finns ett antal helt fantastiska inredningsbutiker med allt från återvunna prylar till superlyxiga artiklar. Om du är en stockholmare som vill kolla så att du inte har missat något, eller en turist som hoppas komma på besök så borde du kolla in denna listan över de absolut finaste inredningsbutikerna i Stockholm!

Oscar & Clothilde
Om du undrar vad kunder brukar säga första gången de sätter foten i Oscar & Clothilde så brukar det låta ungefär: ”Alltså, åh!! Nämen titta! Men den här då?! Åh!”. Man blir helt enkelt så förtjust att man typ vill ha allt. Här finns massor av inredning som känns så där härligt unik och personlig med en kul blandning mellan gammalt och nytt, svenskt och orientaliskt, klassiskt och nytänkande. Olika världsdelar och epoker blandas i en närmaste berusande atmosfär.
Vill du upptäcka en inredningsbutik som har allt det där underbara som du inte visste att du behövde men aldrig kommer kunna leva utan igen så kan du läsa mer på oscarclothilde.com.

Nordiska Galleriet
Den svenska motsvarigheten till Danmarks Illums Bolighus är Nordiska Galleriet. Här hittar du alla de stora designermärkena och man kan gå i timmar och sukta efter stilrena möbler och underfundiga inredningsdetaljer. Ett absolut måste för alla som kallar sig inredningsintresserad!
Du kan läsa mer om Nordiska Galleriet, dess butiker och öppettider på visitstockholm.com.

Svenskt Tenn
Svenskt Tenn grundades 1924 och är väl så mycket svensk inredning som det bara kan bli. Vill du att ditt hem ska se ut som en inredningstidning? Enkelt! Köp en kudde från Svenskt Tenn, det är det alla stylister gör!

Malmstenbutiken
Om form och funktion är dina ledord så borde du ta dig till Malmstensbutiken. Här har de ett handplockat sortiment med föremål som verkligen förvandlar ett hus till ett hem.

NK
Nordiska Kompaniet – finns det något mer klassiskt ställe att handla på i Sverige? Skulle inte tro det! Här hittar du trendiga designprylar tillsammans med tidlösa klassiker och bara det bästa är gott nog! NK är en butik som alla svenskar som är intresserade av inredning (eller kläder och mat, för den delen) borde besöka minst en gång i livet! Lite som Harrods fast på svenska!
Du hittar alla butiker och varumärken på nk.se.

Plan Ett
Om du är en trendkänslig inredare så bara måste du ta dig till Plan Ett. De säljer superhärliga inredningsdetaljer och handlar du här kan du vara säker på att varorna du får med dig är helt rätt och inne.