Julafton är runt hörnet och vi har snart julklappar att ge till våra nära och kära. Kan det vara så att du i år vill ge någonting alldeles speciellt i present? Då vill du ta del av våra tips på upplevelser som julklapp.

Bodyflight
Människan har länge kommit nära känslan av att kunna flyga av sig själv. Men först med bodyflight känns det som att det är du som flyger, utan hjälp av fordon eller jetpack. I Stockholm finns det flera vindtunnlar. I dem lyfts du upp av kraftig luft, som håller dig över marken. Bodyflight ger dig en känsla av att du är i början av någonting mäktigt.

Ost & vinprovning
Alla älskar vi väl ost. Är du vuxen har dina smaklökar säkert upptäckt hur utsökt vin kan vara. Att kombinera ost med vin är en klassiker, men det är sällan vi unnar oss ost & vinprovning. Ölprovning och kaffeprovning tycks vara betydligt vanligare. Därför är denna lite mer udda provning en spännande upplevelse att dela med någon. Letar du upplevelser och julklappar till mamma kan du ha hittat något perfekt här. I Sverige finns det regelbundna ost & vinprovningar i de större städerna. Vad väntar du på?

Escape Room
Dela en fantastisk upplevelse i form av den nya trenden “Escape Room”, som innebär att du, tillsammans med dina vänner, ska lista ut hur du tar dig ut ur ett låst rum. Rummen kan ha olika teman beroende på vilket företag som har dem, men du kan räkna med att alla har fängelsecellen. Att ta sig ut ur dessa rum är en fantastiskt rolig upplevelse, men också relationsstärkande. Escape Room finns i Sveriges största städer.

Pistolskytte
Att skjuta med vapen är något som inte alla vill göra eftersom det är starkt förknippat med våld. Men att skjuta mot måltavlor, med hjälp av en instruktör och utan att löpa någon som helst skaderisk, är en helt annan grej. Och det är kul! Att testa på pistolskytte och lära sig att sikta är en bra koncentrationsövning, vissa ser på det som meditation. Men viktigt är att ha på öronskydd, det blir högljutt på skjutbanan!

Att ge bort upplevelser i julklapp är en kul idé, som alltid går hem. Testa det i år!