Bilden ovan; Ristafallet, ett av Sveriges största vattenfall, nära den populära skidorten resort Åre i Jämtland

Äventyrliga upplevelser med Linda Åkerberg

På, Linda Åkerberg´s hemsida,  Wilderness Stories, kan du inspireras av faktabaserade reportage, tips, filmer och intervjuer med andra äventyrare m.m. Linda, började sin egen äventyrsbana då hon började intressera sig för vandring i början av 2015 och efter det har hon brunnit för att få även andra att upptäcka vildmarken och dess charm. Att få dig som är nyfiken på att själv ge dig ut, att våga ta steget och prova!


Foto; © Linda Åkerberg / Wilderness Stories

Snart kommer du även att kunna följa med Linda, på äventyr! Tillsammans med en researrangör håller hon på att sätta ihop gruppresor som man kan boka in sig på! Håll utkik under Resor för mer information! Wilderness Stories har även en webshop där du kan köpa fotografier med äventyrsmotiv i olika storlekar..

Wilderness Stories finns även på Instagram, Facebook, Youtube och Pinterest.