Fotograf/Källa; Daniel Sahlberg

I början av december sålde Peter Jöback ut två konserter på Stora Teatern i Göteborg på bara några timmar. Nu står det klart att Peter även åker på en stor sommarturné i Skandinavien. Den 28 juni besöker han Live på Liseberg och Stora Scenen.

Peter Jöback är en av Sveriges mest älskade artister och har en lång karriär som musikalartist och sångare bakom sig. 26 oktober släpptes Peter Jöbacks nya album Humanology. Det var 11 år sen hans senaste originalalbum – och det visade sig vara mycket efterlängtat. Humanology gick rakt in på albumlistans 1:a plats för fysisk försäljning och 6:e plats totalt.

I december avslutade Peter sin hyllade popteaterföreställning Med hjärtat som insats på Cirkus och kort därefter sålde han ut två exklusiva konserter på Stora Teatern i Göteborg på mindre än några timmar. I sommar finns nu möjlighet att uppleva Peter när han framför nya låtar och tidigare klassiker, på det sättet de gör sig bäst – live! Turnén besöker stora delar av Sverige men också Oslo och Helsingfors. Med sig på scenen flankeras Peter av ett stort band under ledning av Kristofer Nergårdh.

Ser så fram emot att tillsammans med detta fantastiska band göra både mitt nya och tidigare material! Det var alltför längesen jag gjorde en sommarturné – det är dags nu!, säger Peter Jöback.

Den 28 juni kommer turen till Liseberg och Peter Jöback kliver för första gången upp på Stora Scenen.

Klara för Live på Liseberg 2019:

26 juni Dee Snider

28 juni Peter Jöback

10 juli John Fogerty

5 juli Band of Horses

31 juli Danko Jones och Hank von Hell

30 aug Kraftwerk 3D

Konserten ingår i entrén till parken. Med Lisebergskortet får du sommarens alla konserter på ett och samma kort för bara 295 kr.

Liseberg är en av de ledande nöjesparkerna i Europa och erbjuder underhållning, attraktioner, restauranger och boende av högsta klass. Varje år tar parken emot cirka 3 miljoner gäster, vilket gör Liseberg till Sveriges mest besökta resmål.