Nya futuristiska ID. Buzz är en helt ny MPV, Multi Purpose Vehicle, med plats för upp till åtta personer. För familjen på väg mot nya spännande upplevelser!

Den lanseras med en helt elektrisk motor på 369 hästkrafter som tar passagerarna från 0 till 100 på sex sekunder. Med upp till 600 km räckvidd, och snabbladdning som bara tar 30 minuter, så krävs det inte mer än en längre kaffepaus innan resan kan återupptas.

Tack vare MEB-plattformen kommer ID. Buzz ha större utrymme för passagerarna än några andra fordon i klassen. Det är möjligt tack vare att det inte finns någon förbränningsmotor. Fordonets batteri är placerat i botten av bilen och stjäl minimalt med plats för passagerarna.

Upp till åtta vänner eller familjemedlemmar får plats i ID. Buzz och samtliga säten går att justera till en rad olika positioner. År 2025 räknar Volkswagen även med att fordonen med MEB-plattformen ska vara självkörande. Under långfärder kan föraren då rotera sitt säte och umgås med passagerarna. Helt plötsligt har ID. Buzz förvandlats till ett litet vardagsrum på vägen.

Se fler elbilar här från Wolkswagen