Foto/Källa; Pixabay.com

Följ med EkmanResor 1st Bussness Class onsdagen den 10 april 2019 till tulpanernas land på en ordentlig upplevelseresa för alla sinnen! En symfoni av färger och dofter, narcisser och hyacinter, kommer vi att möta under vår resa till detta land med kanaler, väderkvarnar och goda ostar.

Vi åker från Stockholm på förmiddagen, med lunchstopp på vägen mot Göteborg där vi tar nattfärjan till Tyskland. Efter härlig sjöfrukost åker vi till holländska gränsen och åker längs den tre mil långa, vackra, imponerande Nordsjövallen. Något att stanna och fotografera! Vi bor på hotell i Rijswijk 45 min från Amsterdam dit vi åker dagen därpå. Under en båttur genom de trädkantade kanalerna ser vi stadens unika gavelhus och vackra broar. Det finns tid för shopping och kultur och middag på hotellet.


Foto/Källa; Pixabay.com

En tidig frukost för att sedan uppleva det årliga färgsprakande Blomstertåget, magnifika vagnar med blomsterprakt och fantasi. Därefter beger vi oss till världens största blomsterpark, Keukenhof. Miljoner blomsterlökar i hundratals färger och former. Här finns slingrande stigar, porlande bäckar, fridfulla dammar och ett blomsterhav.


Foto/Källa; Pixabay.com

Efter frukost lämnar vi hotellet och kör genom det färgglada och vackra landskapet mot Tyskland. Längs vägen äter vi lunch tillsammans. Middag på färjan och kvällen är fri att spendera som man önskar. Frukost ombord innan vi rullar av och fortsätter mot Stockholm som vi når under eftermiddagen.

OM RESAN

Antal dagar: 6 dagar

Avresa: Onsdag 10 april

Pris: 9 980 SEK

I resan ingår: Båtresa Göteborg–Kiel t/r, del i tvåbäddshytt/rum (insideshytt), 5 frukost, 7 måltider, utflykter enligt program och bussresa

Tillval per person: Enkelhytt/rum 2 600 SEK, Utsideshytt 500 SEK

På/Avstigning:Stockholm, Cityterminalen kl. 10.30, Södertälje Syd kl. 11.00 E4:an söderut

Denna resa är märkt med Hälsingebocken! Det innebär att vi erbjuder Gratis anslutning från Hälsingland – från t.ex. Hudiksvall och många fler orter längs vägen till Stockholm! Ring oss för mer information.

Valuta på resmålet: Euro

Boende; Best Western Plus Hotel Grand Winston