Hemsedal Up N’ Down är en annorlunda tävling där lag på 2-3 personer tävlar om bästa tid genom att ta sig genom en utsatt bana med liftåkning och utförsåkning om vart annat. Det är valfritt att åka alpinskidor, snowboard eller telemark.

Starten går från Holdeskarheisens dalstation och hela vägen upp till toppen. Sedan bär det av ned till Roniheisen och därefter upp till toppen av Roni. Därefter ned till Tindenheisen och vidare till toppen av Tinden. Tävlingen fortsätter ned via Skigaarden och därefter till Tindenheisen. Upp med Tindenheisen och vidare bort till Totten 2. Där tar man liften upp till Totten 2 och sedan är det full fart nedför Sentrumløypa. Målgången är Skogstadbrua vid Fanitullen.

Bra att veta:
Lagen består av 2-3 personer
Sluttiden utgörs av snittiden för alla deltagarna i laget.
Deltagande i tävlingen sker på egen risk.
Vid oförutsedda händelser har arrangören rätt att göra ändringar på banan av säkerhetsskäl.
Registrering och information om tävlingen på www.hemsedalupndown.com.