Fotograf: Kristofer Sandberg

Om du gillar Diggiloo kommer du att älska 2019 års årgång. Jessica Andersson, eller ”mamma Diggiloo” som hon också kallas, är tillbaka och det är veteranen Magnus Carlsson också. Dessutom ser vi stjärnor som David Lindgren, Mariette, John Lundvik, Mimi Werner och Arvingarna på scenen i sommar. På humorsidan gör Thomas Petersson comeback i Diggiloo-sammanhang. Det gör även den norrländska rockkungen Brolle som äntligen åker med oss ut i Sommarsverige igen.

Lite historia om Diggiloo
2003 gick startskottet för Diggiloo, idag 16 år senare har mer än 1 700 000 besökare sett Sveriges ledande sommarunderhållning. Turnén har besökt slott, idrottsplatser, torg och herrgårdar i olika former. Varumärket Diggiloo har växt under resan och är idag synonymt med tre timmar underhållning för hela familjen. Våra kärnvärden är bl.a. sommar, skratt, värme, familj och omtänksamhet, med dessa värden i grunden har Diggiloo utvecklats till en kvalitativ mötesplats för tre generationer. Ett eget koncept med barnens lekland, restauranger och kiosker gör att Diggiloo levererar samma kvalitet oavsett om föreställningen är i Skurup i söder eller Piteå i norr.

Diggiloo 2019 kommer bli en show utöver det vanliga med extra allt. 


Fotograf: Kristofer Sandberg

Turnépremiär i Malmö den 3 Juli
Nu är det snart dags för turnépremiär av sommarens häftigaste show i Malmö – Diggiloo! Gänget bakom Diggiloo bjuder på ett färgsprakande evenemang på Malmö Arena, där Diggiloo för andra året i rad inleder sommarens efterlängtade turné.


Fotograf: Kristofer Sandberg

Så om du gått och funderat på vad som finns att göra, eller vad som händer i Malmö i sommar så behöver du inte leta längre – här har du svaret!

Hemsidan

Vanliga frågor & svar! 

Turnéplan;

Artisterna 2019