Foto/Källa; STS Alpresor

Alperna på sommaren är hett och allt fler väljer bort Medelhavet för en aktiv semester med vandring och motion. Hittills har STS Alpresor ökat försäljningen med 18 procent jämfört med i fjol och intresset är framförallt stort hos barnfamiljer. Inför sommaren 2019 har STS Alpresor tagit sitt program till en ny nivå och erbjuder fler skräddarsydda familjeresor, träningsresor samt flera nya resmål.

Storsatsar i Italien
Sommarens stora nyhet är vandringsresor till italienska Cervinia, som ligger vid foten av Matterhorn. Där bor man bekvämt på STS Alpresors nyöppnade hotell, Hotel Marmore som har varit fullbokat sedan de öppnades i december 2017.


Foto/Källa; STS Alpresor

Med över 200 km vandringsleder, sommarskidåkning och ett stort utbud av aktiviteter tror vi att Cervinia kommer bli en favorit hos svenskarna. Här kommer den aktiva resenären trivas bra och kunna kombinera god mat och bekvämt boende med vandring, golf och cykling.

Bad Gastein ohotad etta
Österrikiska Bad Gastein är fortfarande STS Alpresor populäraste destination både sommar och vinter. Ett klassiskt resmål där besökarna kan njuta av vackra vandringar, god mat, kurbad och boende på anrika Hotel Salzburger Hof. Bad Gastein är STS Alpresor´s bästsäljare och här satsar de hårt med flera nyheter i sommar. Efter förra årets succé erbjuder man bland annat fler familjeveckor och ett stort utflyktsprogram.
LÄS MER HÄR!