Kanske hamnar du på Bora Bora? Vem vet? Foto/Källa: Julius Silver/Pixabay

Ny resebyrå lanserar weekendresor till hemliga resmål. Föreställ dig att du kommer till flygplatsen till utsatt tid. Med passet i högsta hugg kikar du nyfiket på skärmen med ”departures” och inser att vilken som helst av dessa destinationer kan vara just ditt resmål för helgen. Du tar fram kuvertet och öppnar det sakta…

Trip me up är resebyrån som skräddarsyr weekendresor utifrån vad du vill se, göra och uppleva på din semester.

Resmålet? Det är en överraskning fram till avresedagen!

Resorna bygger på det unika konceptet med ”surprise travel”, där dina personliga intressen styr vilket resmål du ska resa till. Back to basics för upptäcktsfärder helt enkelt!

Överraskningskonceptet ger en möjlighet att uppleva ett nytt resmål, helt utan research i ryggen. Det finns så mycket att upptäcka bortom tio-i-topp listorna och det här är ett sätt att få med sig mer än souvenirer hem från resan, säger Bride Persson, VD Trip Me Up.


Eller så hamnar du mitt bland elefanterna kanske? Foto/Källa; Julian Hacker/Pixabay

Trip me up har utvecklat en kreativ bokningsprocess där man enkelt bokar sin resa online genom att ange resedatum, budget, intressen och övrig information som resebyrån behöver för att kunna boka ett passande resmål.

Inför resan får du hemskickat ett hemligt kuvert med posten, och här finns alla resedetaljer samt handplockade tips på lokala aktiviteter och upplevelser som finns att uppleva på resmålet. Men framförallt avslöjas ditt hemliga resmål i det här kuvertet, och det uppmanas du öppna först på flygplatsen…om du kan hålla dig?