Fotograf: Peter Stuckings/Operation Smile

Varje år föds 200 000 barn i världen med läpp-, käk- eller gomspalt. Ibland är ansiktsmissbildningarna direkt livshotande och i de flesta fall innebär det ett liv i utanförskap. Operation Smile´s är att med volontära sjukvårdsinsatser utföra operationer som ger barn och vuxna möjlighet att leva ett värdigt liv.

Det är med glädje jag nu får meddela att vi på HittaUpplevelse.se kommer att få vara med och samla in slantar till dessa utsatta barn via HittaUpplevelse.se på så vis, att för varje företag som lägger in en presentation på HittaUpplevelse.se om sin verksamhet, och då betalar 1000 kr i en engångsavgift, kommer vi av den summan att ge 100 kr till Operation Smile!

MEN de som lägger in en presentation eller som redan har lagt in en presentation tidigare, (som ju före 1 september 2019, var helt gratis) kan redan här och nu klicka sig in på Operation Smile´s hemsida och skänka en slant till deras verksamhet för dessa utsatta barn.

Det gör ni genom att KLICKA HÄR och ta del av information med mera.

Vi på HittaUpplevelse.se tackar er på förhand för er gåva till Operation Smile.
( Vi vet inte hur mycket ni skänker eller om ni skänker något alls. Det är det bara ni själva och Operation Smile som vet.)