Att ha det fint hemma vill nog de flesta, men tiden räcker inte alltid till. Idag är det både enkelt och billigt att anlita ett städbolag som sköter hemstädningen åt en. Genom att teckna ett månadsabonnemang på olika städtjänster kan du också få det riktigt fint i bostaden.

I andra länder är det mycket vanligt att ha städhjälp i hemmet och det börjar även bli vanligare i Sverige. Numera är det ingen som höjer på ögonbrynen om man får hjälp med städningen några gånger per månad eller år och människor i alla inkomstklasser använder sig av professionella renhållare för att få det riktigt fint hemma. Att få komma hem till en bostad som är städad från grunden och skinande ren från topp till tå är något som alla bör få uppleva. Dessutom kan man vara säker på att hemmet är fritt från bakterier eftersom professionella renhållare vet exakt vad de ska rengöra för att allt ska vara hygieniskt.

Städning på abonnemang
Städarna finns över hela Sverige och de utför alla olika städtjänster för privatpersoner och företag. De har ett mycket enkelt och smart upplägg där man tecknar ett abonnemang på städtjänster som man betalar månadsvis. Först så bokar man in ett kostnadsfritt hembesök där man kan berätta vilken typ av städning man önskar och hur ofta det bör ske. Det går till exempel att välja två timmar varje vecka, tre timmar varannan vecka eller bara en gång i månaden. Avgiften för städningen presenteras sedan som ett kostnadsförslag och man väljer själv om man vill gå vidare eller inte.

Det finns en grundlista över städhjälp hos Städarna och den detaljerar vad som ingår i en ordinarie veckostädning. Listan är baserad på deras erfarenhet utifrån vad som vanligtvis behöver utföras i ett hem för att det ska kännas rent och fräscht. Det går även att göra en egen lista med specifika önskemål och man kan lägga till specialstädning som till exempel strykning, klädvård eller fönsterputsning. Eftersom städföretaget lovar att samma team kommer varje gång kan man även känna sig trygg med vilka som har tillgång till ens hem.

Rut-avdrag gör det billigt
Oavsett var du bor kan du teckna ett abonnemang, eftersom Städarna finns på flera platser som till exempel Göteborg, Stockholm och Malmö. Något som du inte får glömma är att du varje år kan göra rut-avdrag på kostnaderna och eftersom du kan göra avdrag på hälften av arbetskostnaden eller upp till maxbeloppet är det inte alls särskilt dyrt att anlita en duktig städfirma på abonnemang. Upplevelsen att få bo i ett skinande rent hem är verkligen värt det.