Funderar du på att göra en fotbollsresa eller letar du efter biljetter till matcher i de största ligorna? Fotbollsresor till städer som London, Barcelona, München, Paris eller Milano kan erbjuda en chans att uppleva storslagna ögonblick i fotbollshistorien. Intresset för fotbollsresor har vuxit de senaste åren i Sverige. Flera av oss följer landslaget när de spelar EM eller VM-matcher och det är även populärt att se matcher med europeiska lag. Om du reser till en av de större städerna som London kan du ofta se mer än en match under din vistelse.

Du kan sätta ihop din egen resa eller köpa en paketresa med matchbiljetter. Det är viktigt att köpa officiella biljetter, något som du hittar hos Gosporttravel. En officiell partner har fått direkt tillstånd av vissa fotbollsklubbar att sälja matchbiljetter utan mellanhänder. Att se finalen i världens äldsta fotbollsturnering, FA Cupen, är något som många fotbollsentusiaster drömmer om. Lördagen den 23 maj 2020 spelas finalmatchen. Oavsett vilka finallagen blir kan du förvänta dig en match full med stämning och atmosfär med 90 000 åskådare som hejar på sitt favoritlag i Wembley Stadium.

Bästa matcherna under säsongen 2019/2020

Tottenham Hotspur är ett av de mest omtyckta lagen för oss svenskar. Det är en upplevelse att se en match i deras nya moderna arena Tottenham Hotspur Stadium som rymmer 62 000 åskådare. Den 22: a oktober spelar de mot serbiska FK Crvena Zvezda i UEFA Champions League. Perfekt tillfälle att njuta av en match i arenan. Tyska Bundesliga bjuder på flera spännande matcher, i början av november spelar FC Bayern München mot BV Borussia 09 Dortmund. Letar du efter en tillfälle att följa EM-kvalet 2020 spelar Rumänien mot Sverige i början av november.

Billiga biljetter
Biljetter till spanska La Liga är eftertraktade, ligan anses som den bästa i världen. Real Madrid och FC Barcelona är två av världens bästa klubbar. Se exempelvis Real Madrid i mars i Madrid då de spelar mot Valencia. De dyraste ligorna är vanligtvis biljetter till Premier League i England och spanska La Liga. Det är billigare att se på fotbollsmatcher i länder som Tyskland, Italien och Frankrike. Biljetter till matcher i Europa League som spelas mitt i veckan är vanligtvis inte lika attraktiva och du kan ofta hitta billigare biljetter.