Nu är den äntligen här, den första sajten som gör det möjligt att boka tågresor i hela Europa online. På trainplanet.com finns allt samlat. Här söker du din önskade resa, bokar från plats till plats och betalar. Snabbt och smidigt.

Trainplanet.com är en pionjär inom tågresor i Europa och den allra första sajten i sitt slag. Här hittar du som resenär allt från resor, platsbiljetter och Interrailkort till inspiration och tips inför resan. I takt med att tågresandet ökat har även kraven på bokningsmöjligheter ökat. En resa ska inte vara längre bort än några klick i mobilen.

-”Det är spännande och roligt att ingen gjort det här tidigare. Vi är väldigt stolta över att kunna lansera en sajt som är så tillgänglig. Vi har jobbat målinriktat för att skapa bra funktioner och kommer löpande att optimera sajten. Här är vår ledstjärna att förenkla och hjälpa resenärerna att ta sig ut i Europa på ett hållbart sätt”, berättar Ufuk Ergovan.

En annan aspekt som varit viktig i utvecklingen är transparensen. Att alla tidtabeller och priser visas öppet, utan dolda avgifter. Dessutom är bokningarna sömlösa och tar resenären från vilken plats i Sverige som helst, ut till tusentals valbara destinationer ute i Europa. En ren lycka för alla som älskar att resa och samtidigt vill göra ett miljömedvetet val.

OM

TrainPlanet AB är Sveriges ledande tågresebyrå. Tack vare innovativa lösningar och ett starkt kundfokus har TrainPlanet AB på mycket kort tid vuxit till det självklara valet för tågresor, både på nätet och över telefon. Årligen hjälper TrainPlanet hundratusentals nordiska resenärer på rätt spår. Resan går genom naturen som vi lånat av våra barn.