Har du några miljoner kronor som ligger och dammar? Då kanske det är dags för en unik lyxsemester till paradiset. Lyxhotellet Raffles Maldives Meradhoo driver just nu den extraordinära kampanjen ”You Run Raffles Maldives” där hela anläggningen är tillgänglig för den runda siffran 10 miljoner kronor. Ett oförglömligt och garanterat ostört öäventyr.

Under en begränsad period erbjuder Raffles Maldiverna Meradhoo – en av världens mest prestigefyllda ö-destinationer på den orörda Gaafu Alifu-atollen – ett exceptionellt all-inclusive-erbjudande till priset av 10 miljoner kronor. ”You Run Raffles Maldives” är tillgängligt för upp emot 70 gäster under totalt fem dygn.

Under dessa dagar har gästerna full tillgång till resortens två öar – den ena med 21 lyxiga villor i den kritvita sanden och den andra med bostäder på pålar ute i det turkosa vattnet. Varje kväll omvandlas detta paradis till tropisk magi. Vad sägs om en privat konsert med en kändis-DJ i solnedgången? Eller en romantisk champagne-dejt på stranden med stjärnskådning tillsammans med en personlig astronom?

Lägg därtill öns egen armé av butlers eller Raffles kulinariska team som skapar specialmenyer och skräddarsydda matupplevelser till öns gäster. Och ingen avlägsen tillflyktsort är väl komplett utan en exklusiv spa-upplevelse – Raffles prisbelönta spakoncept erbjuder lyxiga ansiktsbehandlingar, massage och yoga sessions.

Gästerna kan också använda resortens egen yacht för delfinskådning eller ett dyk i något av Maldivernas två korallrev som är hem till bebishajar, sköldpaddor och en myriad av tropiska fiskar. För den som vill lära sig mer om livet under ytan har hotellet till och med ett eget team av marinbiologer och marina butlers som kan hjälpa till.

I priset ingår en 5 procents välgörenhetsdonation till lokala projekt för att skydda det lokala ekosystemet.

Om Accor
Accor är en världsledare inom resa och livsstil och en digital innovatör som erbjuder unika upplevelser vid fler än 5 000 hotell, resorter och bostäder i över 110 länder. Idag består portföljen av 39 internationellt kända hotellvarumärken med allt från lyxhotell, populära mellanklass- och boutiquehotell till ekonomiklasshotell. I över 50 år har Accor erbjudit sin högklassiga service och expertis och samtidigt utvecklat digitala lösningar som maximerar distributionen, optimerar hotelldriften och förhöjer kundernas upplevelse.

Utöver det breda utbudet av boenden erbjuder Accor även nya sätt att leva och arbeta, njuta av kulinariska upplevelser, nattliv, välbefinnande och co-working. Allt är samlat i ett av världens mest givande hotellojalitetsprogram: ALL – Accor Live Limitless. Och genom hållbarhetsprogrammet Planet 21 – Acting Here verkarAccor även för ett hållbart värdeskapande där man arbetar för en hållbar utveckling och spelar en aktiv roll för att ge tillbaka till planeten och de lokalsamhällen där man finns. Koncernen har även en egen kapitalfond, Accor Solidarity, som fokuserar på missgynnade grupper genom yrkesutbildningar och möjligheter till anställning inom hotellgruppens nätverk. Accor SA är noterade på Euronext Paris (ISIN-kod: FR0000120404) och handlas i USA på OTC-marknaden (kod: ACRFY). För mer information, besök accor.com, eller följ oss på Twitter och Facebook.