Gamescom Asia öppnar dörrarna till världens största spelevenemang i Singapore den 15-18 oktober 2020.

Gamescom Asia kommer att bli den främsta plattformen för asiatiska spelutvecklare att utforska partnerskap globalt och ett nav för internationella tillverkare som letar efter nästa stora nyhet inom spel. En världsmarknad med stark tillväxt. Det svenska sätts på världskartan med utställare Sweden Game Arena som finns på plats med flera andra aktörer från världen.

Evenemanget kommer att innehålla en två-dagars branschspelskonferens och en tre-dagars fack- och publik utställning, inklusive eSports-evenemang. En utställning med ny teknik inom videospel, spelverkstäder, mötessessioner, cosplay-teatrar och mycket mer inom spelutveckling.

OM BraMässor

BraMässor arbetar för att stärka svenska företag på den globala marknaden. BraMässor är svensk agent för Kölnmässan och hjälper företag som vill etablera sig internationellt och på den tyska marknaden som utställare och besökare.