Med anledning av den allvarliga situationen med covid-19 i världen har vi tvingats fatta beslutet att ställa in sommarens läger.

Med deltagare, volontärer och ledare som reser över hela Sverige för att delta på Hello World! Camp bedömer vi att det inte går att genomföra dessa lägerveckor på ett ansvarsfullt och tillräckligt säkert sätt.

Genom att fatta detta beslut nu har vi möjlighet att rikta om resurser mot lägersommaren 2021, som vi hoppas kunna genomföra större och bättre än någonsin. Vi fortsätter med digitala meetups under våren och siktar på att åter kunna vara igång med fysiska meetups i höst. Vi kommer under resten av våren, sommaren och den kommande hösten också att fortsätta att utforska och utveckla möjligheterna med Hello World!s digitala närvaro, i form av digitala meetups och nya mötesplatser för digitalt skapande.

För er som är anmälda till lägret
Alla som är anmälda till lägret kommer att få hela lägeravgiften återbetald.

 

OM Hello World
Hello World! är en allmännyttig ideell förening som med läger och helgmeetups uppmuntrar och sprider intresse och kunskap om naturvetenskap, teknik, innovation och konst med digitala verktyg. Vi tänder digitala stjärnor och med stipendier, lånedatorer, inkomstbaserade avgifter, fria resor till våra läger och riktade satsningar bidrar vi till integration och ökad andel tjejer och gör digitalt skapande lättillgängligt för alla barn och ungdomar oavsett bakgrund och förutsättningar.

Genom Hello World! samverkar företag, högskolor, studenter och samhälle för att säkerställa kompetensbehovet inom naturvetenskap, teknik och IKT för ett konkurrenskraftigt Sverige.